top of page

Behandling av personuppgifter

Vid bokningsförfrågan och bokning av hotellrum behandlar vi dina personuppgifter i syfte att tillhandahålla och administrera bokningar samt ta betalt för dessa.

 

Uppgifter som vi sparar kan vara; identitetsuppgifter, (såsom namn och adress och i vissa fall personnummer), kontaktuppgifter (såsom t ex telefonnummer och e-postadresser), önskemål och behov som uppgivits i samband med bokningen, (såsom specialkost, betalningssätt), känsliga uppgifter (såsom avdelning för sjukdomsbehandling) eller andra uppgifter som angivits och som haft betydelse för bokningen/vistelsen.

 

Informationen lagras digitalt i vårt bokningssystem så länge den har relevans, dock högst ett år. Leverantören av bokningssystemet agerar som personuppgiftsbiträde medan Ewa & Maude Hotel är personuppgiftsansvarig.

 

Informationen förs inte vidare till annan part förutom i de fall det behövs för betalning samt om någon myndighet så begär.

 

Om du vill ta del av information, korrigera eller radera personlig information vi har om dig kontakta oss på info@emhotel.se eller ring oss på 031-41 41 40. 

bottom of page